Sunday, February 15, 2015

PELUANG MENAMBAH SAHAM AKHIRAT WAKAF TANAH DAN BANGUNANAssalamualaikum

Tuan / puan yang dihormati, terlebih dahulu kami memperkenalkan bahawa Maahad Bahasa dan Ilmu Al-Quran atau ringkasnya MABIQ adalah Maahad Tahfiz Al-Qur’an dan Akademik Kebajikan untuk anak-anak yatim dan fakir miskin.

Sukacita dimaklumkan bahawa MABIQ kini sedang mendirikan sebuah bangunan serbaguna 3 tingkat untuk kemudahan pelajar menghafal Al-Qur’an, asrama, dewan kuliah dan lain-lain. Kami dengan hormatnya mengalu-alukan tuan / puan membeli saham akhirat untuk bangunan di maahad kami yang memerlukan perbelanjaan RM 600,000.00 (Enam Ratus Ribu Ringgit Sahaja) di MABIQ Pantai Sepat, Lot 2087 Jalan Pantai, Kampung Sepat, 26060 Kuantan, Pahang Darul Makmur Malaysia.

AKAD WAQAF : Bismillahirahmanirrahim, adalah saya dengan ini membeli tanah atau bangunan ini sebanyak __________ kaki RM : ___________ dan saya wakafkan kepada Maahad Bahasa dan Ilmu Al-Quran ( MABIQ) kerana Allah Taala.

TAWARAN MEMBELI DAN MEWAKAFKAN REHAL

2 comments:

 1. Assalamualaikum.

  Kami drpd Ledang Woodwork Industries membekalkan rehal untuk kegunaan di sekolah,madrasah,masjid atau untuk kegunaan sendiri di rumah.

  Rehal berkualiti buatan Bumiputera dgn cetakan berwarna emas.

  Layari Facebook page : Ledang MyRehal atau blog ledangmyrehal.blogspot.com


  Whatsapp 0132295828

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete